İletişim  |   Bayi Girişi   |   Blog   |   EN               

Geleneksel Yöntemlerle Üretim

Mabel, modern teknolojiyle harmanladığı çikolatalarını geleneksel üretim metotları ile tüketicilerin beğenisine sunuyor. Çikolata yapımında yeteri kadar dinlendirmeye olanak sağlayan geleneksel yöntemler sayesinde ise damaklardaki lezzet artıyor. Basit bir formülle özetlenirse, kakao yağı ile kakao çekirdeğinden üretilen çikolatada “lezzet” bu iki temel maddenin hangi koşullarda bir araya geldiğiyle ilgili. Mabel’in farkı ise ülkemizde nadir bulunan çekirdek işleme ünitesinde üretiliyor olması. Çikolatada en üst kaliteye olanak sağlayan çok özel kakao çekirdeklerinin öğütüldüğü süreç, bugünkü Mabel lezzetini sağlıyor.



Katkısız Ürünler 

Mabel Çikolata;

Çikolatanın doğal yapısını etkileyen ve insan sağlığına olumsuz etkileri bulunabilecek her tür kimyasal müdahaleden kaçınan Mabel; uygun sıcaklıkta üretim ve saklama koşullarına azami oranda dikkat eder.

Çikolata üretiminde kullanılan kakao ham maddelerini korur.

Çikolatalarının hazırlama ve işleme yöntemlerine, temizlik ve sağlık şartlarına büyük önem gösterir.



Sertifikalar

Mabel Çikolata, üretiminin kalitesi dünyada kabul gören yüksek standartlar aranan sertifikalarla desteklenmiştir. Mabel, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi İSO 22000 Belgesi’ne ve Helal Gıda Uygunluk Belgesi’ne sahiptir.

Özeli tercih edenler için